مواد لازم : برای چهار نفر
سینه مرغ | 800 گرم |
هویج و ذرت | از هر کدام چهار عدد |
زعفران دمکرده | یک قاشق غذاخوری |
ماست | یک پیمانه |
زیره و فلفل قرمز و زنجبیل تازه رنده شده | از هر کدام یک قاشق چایخوری |
ساقه رزماری تازه | 12 عدد |
نمک، فلفل و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه :
ذرتها را با آب و مقداری نمک بپزید و اجازه دهید کاملا نرم شود. برگهای ساقه رزماری را به غیر از چند تای انتهای ساقه بگیرید. سینه مرغ را به صورت مکعبی برش داده و در مایهای که شامل ماست، زیره، زنجبیل، زعفران، فلفل و نمک ریخته و اجازه دهید به مدت دو ساعت مزهدار شود. سپس مرغها را خارج کرده و در سیخهای رزماری فرو کرده و لابهلای آن هویج خردشده بگذارید. تابه را با روغن چرب کرده و کبابها را در آن قرار دهید. بعد از مدتی برگردانده تا تمام اطراف سیخ پخته شود و سپس با ذرت پخته و حلقه شده سرو کنید.